Café, Restaurant, Foyer, Terras, Café, Restaurant, Foyer, Terras, Café, Restaurant, Foyer, Terras, Café, Restaurant, Foyer, Terras, Café, Restaurant, Foyer, Terras, Café, Restaurant, Foyer, Terras, Café, Restaurant, Foyer, Terras, Café, Restaurant, Foyer, Terras, Café, Restaurant, Foyer, Terras, Café, Restaurant, Foyer, Terras, Café, Restaurant, Foyer, Terras, Café, Restaurant, Foyer, Terras, Café, Restaurant, Foyer, Terras,

TAKE AWAY

 

Lieve Gasten,

Omdat we het na de feestendagen ook nog steeds thuis gezellig moeten maken hebben wij wat heel leuks bedacht. De "JANS' Borrelbox". Heerlijke hapjes die u van JANS' gewend bent voor tijdens de borrel, op een verjaardag, in de pauze op uw werk of 's avonds op de bank. Leuk om te krijgen en leuk om te geven! De boxen zijn van woensdag t/m zondag af te halen bij JANS' tussen 12.00 en 16.00 uur. Voor €12,- p.p. heeft u onderstaande lekkernijen en daar zit dan ook nog een speciaal biertje bij. Minimale afname is voor 2 personen. Telefonisch te bestellen op het nummer: 026 30 30 438 of mail uw bestelling met gewenste ophaal moment naar info@jans-arnhem.nl

Inhoud: "JANS' Borrelbox"

Brood: borrelbrood, kletsenbrood en brioche toast

Vleeswaren: chorizo, Serranoham, pepersalami en coppa di Parma

Kazen: Bleu d’Auvergne, Délice de Bourgogne, Magoth en St. Bernardus 

Nacho’s met Mexicaanse salsa

Gemengde olijven en vers gebrande nootjes 

Smeersels: aioli, truffelmayonaise, avocado crème, tapenade, antiboise en zure room

 LEKKER ARNHEMS

jans arnhem restaurant

Welkom bij JANS'

JANS’ is de hotspot van de Arnhemse binnenstad, gekoppeld aan het stadstheater Musis Sacrum. Je kan (normaal) van ’s morgens tot ’s avonds laat binnenlopen voor een kop heerlijke koffie met gebak, lunch, diner of een gezellige borrel. Bij JANS' kan je koffieleuten en terrastijgeren, smikkelen en smullen, chillen en ZZP’en, stamtafelen en barhangen. Zowel zakelijk als privé, in kleine en groten getale.

JANS’ heeft een even stijlvol als sfeervol interieur dat is geïnspireerd op de klassieke Parijse grand cafés en brasseries. De zwart-witte mozaïek tegelvloer, comfortabele stoelen en banken met velours bekleding, stoere koperen bar, warme verlichting, knusse hoekjes en grote stamtafel zorgen voor een nieuwerwets gezellige huiskamer waar heel Arnhem zich thuis voelt. Een plek waar je op ieder moment van de dag kunt genieten van Parijse grandeur en echte gastvrijheid. Bijvoorbeeld voor je voorstelling in Musis of Stadstheater daarom hebben we ook een theatermenu; een 2-gangen menu voor maar €25,-.

JANS’ combineert een laagdrempelige entree met stijl, oprechte gastvrijheid, kwaliteit en prachtig goed eten dat toegankelijk is voor iedereen. Het is een plek waar je graag komt op elk moment van de dag om te ervaren hoe bijzonder Arnhem is!

Wilt u verzekerd zijn van een tafel bij JANS'? Dan vraagt JANS' u minimaal één dag van te voren een tafel online te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Reserveren kunt u heel eenvoudig doen door op de button rechts onderin het scherm te klikken.

jans arnhem restaurant

Openingstijden

 

Met pijn in ons hart hebben we onze deuren weer moeten sluiten!

 

Lieve Gasten,

Helaas moeten wij vanaf zondag 19 december onze deuren weer sluiten i.v.m. de nieuwe corona maatregelen van het kabinet zijn we beland in een nieuwe "lockdown".

Wanneer en onder welke voorwaarde we weer open mogen is nog niet bekend maar u mag van ons verwachten dat we er alles aan doen u zo snel mogelijk weer te ontvangen met de gastvrijheid die u van ons gewend bent.

Achter de schermen zijn we nu aan het kijken of we nog wat leuks kunnen betekenen voor u tijdens deze lockdown. Houd onze social media goed in de gaten hiervoor.

Via info@jans-arnhem.nl kan u ons bereiken voor al uw vragen.

Keep strong, stay safe en hopelijk tot snel!

 

jans arnhem restaurant

Crew wanted 

Werken bij JANS’ is bijzonder. Het begint al bij de mooie locatie van ons restaurant in het centrum van Arnhem, aansluitend aan Musis Sacrum. Een prachtig pand dat herinnert aan een rijk verleden. Eenmaal binnen worden gasten omarmd door een warme en toch eigentijdse sfeer. JANS’ is een toegankelijk restaurant. Wij bezorgen onze gasten een totaalbeleving, waarin oprechte persoonlijke aandacht net zo belangrijk is als de uitstekende kwaliteit van eten en drinken. 

JANS’ is 7 dagen per week open voor lunch, borrel en diner.

Werken bij JANS’ is onderdeel zijn van die ervaring en die overbrengen aan de gasten.

Werken bij JANS’ is deel uitmaken van een dynamisch, enthousiast en professioneel  team in een snel groeiend bedrijf.


Werken bij JANS is een unieke ervaring!

Bekijk onze vacatures

jans arnhem restaurant

Duurzame producten, Streek producten en biologische producten.

JANS’ heeft oog voor de mooie dingen in het leven en in de stad. Maar ook voor de mooie dingen in het glas en op het bord. Veel ingrediënten zijn biologisch en ook streekproducten van lokale leveranciers zijn belangrijk. Bij deze pure Arnhemse hotspot eet je heerlijk voor een eerlijke prijs. Of je nu komt lunchen, dineren of borrelhappen. De kookstijl is authentiek en ambachtelijk met de mediterrane keuken als inspiratiebron.

Duurzame producten

Met producten uit de streek en van het seizoen. Veel is biologisch en in ieder geval altijd puur en barstensvol smaak. Zo serveren we Dimitri’s boterhammen van het Vlaamsch Broodhuys, biologische zuivel van de IJsselhoeve met melk van eigen koeien, biologische Hollandse kazen, olijven en noten die van t’ Zuivelhoekje, biologische boter uit de Ardennen van Meneer Konijn, vlees van slagerij Hesseling is gedeeltelijk biologisch of scharrelvlees, Heeren van de Wijn levert een aantal op biologische wijze geproduceerde wijnen, Oranka levert onze biologische appelsap, sinaasappelsap, appel/vlierbessensap, tomatensap en verschillende Smoothies die van 100% fruit en groenten. Koffie en thee zijn biologisch en fairtrade. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bakken de koekjes van De Koekfabriek in Arnhem. Op de dinerkaart staan vegetarische voorgerechten en vegetarische hoofdgerechten. Veel gerechten zijn ook in een vegetarische variant te bestellen. Naast onze hoofdgerechten serveren we Europa's meest duurzame friet. De keuken en toilet ruimtes zijn ingericht door Satino Black. Al hun dispensers, zeep, toiletpapier en handdoekjes zijn duurzaam geproduceerd met 100% groene energie en 100% gerecycled papier. Ook zijn onze bedrukte servetten duurzaam geproduceerd door The Branding Club en gemaakt van biologisch Bamboe.

Op deze wijze dragen ook wij ons steentje bij aan een steeds duurzamere wereld. 

jans arnhem restaurant

Contact voor reserveringen of vragen

Neem contact op

Via onderstaand formulier kun je ons een vraag stellen, deze wordt beantwoord van maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 17:00 uur. Heb je een dringende vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op. We zijn tijdens openingstijden bereikbaar via het volgende nummer: 026 – 30 30 438