Welkom bij JANS'

JANS' is de hotspot van de Arnhemse binnenstad, verbonden aan het concertgebouw Musis Sacrum en tegenover het Stadstheater Arnhem. Je kan van 's morgens tot 's avonds binnenlopen voor een kop heerlijke koffie met gebak, lunch, diner of een gezellige borrel. Bij JANS' kan je koffieleuten en terras tijgeren, smikkelen en smullen, chillen en ZZP'en, stamtafelen en barhangen. Zowel zakelijk als privé, in kleine en grote getallen.

JANS' heeft een even stijlvol als sfeervol interieur dat is gebaseerd op de klassieke Parijse grand cafés en brasseries. De zwart-witte mozaïek tegelvloer, comfortabele stoelen en banken met velours bekleding, stevige koperen bar, warme verlichting, knusse hoekjes en grote stamtafel zorgen voor een nieuwerwets gezellige huiskamer waar heel Arnhem zich thuis voelt. Een plek waar je op elk moment van de dag kunt genieten van Parijse grandeur en echte gastvrijheid. Bijvoorbeeld voor je optreden in het Musis of Stadstheater. Daarom hebben we ook een theatermenu voor € 32,50.

JANS' belangrijkste een laagdrempelige entree met stijl, betrouwbare gastvrijheid, kwaliteit en prachtig goed eten dat toegankelijk is voor iedereen. Het is een plek waar je graag komt op elk moment van de dag om te ervaren hoe bijzonder Arnhem is!

Wilt u verzekerd zijn van een tafel bij JANS'? Dan vraagt ​​JANS' u minimaal één dag van te voren een tafel online om te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Reserveren kunt u heel eenvoudig doen door op de knop rechts onderin het scherm te klikken.

jans arnhem restaurant

Moederdag High Wine

Reserveer jouw Moederdag

Openingstijden

Geachte gast,

Vanaf 1 april zijn wij ook weer op de maandag geopend en zullen wij iedere dag onze deuren om 10.00 uur weer openen!

Daardoor zijn wij van maandag t/m zondag geopend vanaf 10.00 uur tot 22.00 uur m.u.v. vrijdag en zaterdag dan zijn wij geopend tot 23.00 uur. In ons restaurant en op het zonnige terras bent u dan van harte welkom voor een kop koffie of thee met iets lekkers, lunch, borrel en/of diner.

Mocht u een tafel willen reserveren, dan kunt u hiervoor gebruik maken van de button rechtsonder in beeld. Tafels worden altijd binnen in ons restaurant gereserveerd. Als het mooi weer is, en er is plaats buiten, kan er op het terras worden geplaatst. Wanneer u na afloop van het diner naar een voorstelling gaat, dan vragen wij u dit aan te geven bij uw reservering. Ons advies is om minimaal 2 uur van te voren te arriveren, om zo optimaal te kunnen genieten in ons restaurant.

Op onze eigen social media kunt u de laatste informatie en nieuwtjes over JANS' vinden!

Via info@jans-arnhem.nl kunt u ons bereiken voor al uw vragen.

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in ons restaurant.

jans arnhem restaurant

Crew wanted 

Werken bij JANS’ is bijzonder. Het begint al bij de mooie locatie van ons restaurant in het centrum van Arnhem, aansluitend aan Musis Sacrum. Een prachtig pand dat herinnert aan een rijk verleden. Eenmaal binnen worden gasten omarmd door een warme en toch eigentijdse sfeer. JANS’ is een toegankelijk restaurant. Wij bezorgen onze gasten een totaalbeleving, waarin oprechte persoonlijke aandacht net zo belangrijk is als de uitstekende kwaliteit van eten en drinken. 

  • JANS’ is 7 dagen per week open voor lunch, borrel en diner.
  • Werken bij JANS’ is onderdeel zijn van die ervaring en die overbrengen aan de gasten.
  • Werken bij JANS’ is deel uitmaken van een dynamisch, enthousiast en professioneel team in een snel groeiend bedrijf.
  • Werken bij JANS is een unieke ervaring!

 

Bekijk onze vacatures

jans arnhem restaurant

Duurzame producten, Streek producten en biologische producten.

JANS’ heeft oog voor de mooie dingen in het leven en in de stad. Maar ook voor de mooie dingen in het glas en op het bord. Veel ingrediënten zijn biologisch en ook streekproducten van lokale leveranciers zijn belangrijk. Bij deze pure Arnhemse hotspot eet je heerlijk voor een eerlijke prijs. Of je nu komt lunchen, dineren of borrelhappen. De kookstijl is authentiek en ambachtelijk met de mediterrane keuken als inspiratiebron.

Duurzame producten

Met producten uit de streek en van het seizoen. Veel is biologisch, zelfs vegan en in ieder geval altijd puur en barstensvol smaak. Zo serveren we Dimitri’s boterhammen van het Vlaamsch Broodhuys, vlees van slagerij Hesseling is gedeeltelijk biologisch of scharrelvlees, Heeren van de Wijn levert een aantal biologische en zelfs vegan geproduceerde wijnen, Oranka levert onze biologische appelsap, sinaasappelsap, appel/vlierbessensap, tomatensap en verschillende Smoothies die van 100% fruit en groenten. Koffie en thee zijn biologisch en fairtrade. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bakken de koekjes van De Koekfabriek in Arnhem. Lokaal gebrouwen biertjes van Durs uit Arnhem. Op de menukaart staan vegetarische en vegan gerechten. Veel gerechten zijn ook in een vegetarische variant te bestellen. Bij onze hoofdgerechten serveren we Europa's meest duurzame friet. Bij de borrel kan je genieten van vegetarische Oesterzwambitterballen en hebben we ook heerlijke Beter Leven 3 sterren bitterballen van Eco fields die volledig biologisch en lokaal geproduceerd zijn net als onze kroketten. De keuken en toilet ruimtes zijn ingericht door Satino Black. Al hun dispensers, zeep, toiletpapier en handdoekjes zijn duurzaam geproduceerd met 100% groene energie en 100% gerecycled papier. Ook zijn onze bedrukte servetten duurzaam geproduceerd door The Branding Club en gemaakt van biologisch Bamboe.

Op deze wijze dragen ook wij ons steentje bij aan een steeds duurzamere wereld. 

jans arnhem restaurant

CONTACT VOOR RESERVERINGEN OF VRAGEN

Neem contact op

Wij zijn tijdens openingstijden bereikbaar via het volgende nummer: 026 – 30 30 438. Neem gerust contact op voor een reservering, vragen of een groepsaanvraag. We staan je graag te woord.

Direct reserveren kan ook via de button rechtsonderin het scherm. Voor groepsaanvragen en overige vragen kun je ook mailen naar info@jans-arnhem.nl