MOSSEL MADNESS

juli & augustus | iedere woensdag

Een smaakvolle avond mosselen eten bij JANS'. Geniet van de beste smaken uit de zee gecombineerd met verse frieten en een frisse salade. Het is lekker aanschuiven aan onze lange tafels buiten op het terras. Geen tafeltje met je partner dus maar gezellig nieuwe mensen leren kennen! Er staan grote pannen met mosselen op tafel en we blijven aanvullen. Breek de week doormidden deze zomer met volop mossel madness!

€27,50 per persoon

 

Terug naar boven

Reserveer direct

jans arnhem restaurant

JEU DE BOULES WEEKEND

5, 6 en 7 juli

Gooi lekker balletje bij JANS’ op het terras. Deze zomer ligt er een heuse jeu de boulesbaan op het Velperplein! Dit weekend organiseren we samen met onze vrienden van L'Exeption, zij zorgen voor de beste wijntjes om helemaal in de vakantiesferen te komen. Ontdek daarom ook onze Rosalinde Rosé, een verfrissende rosé die het gooien van een jeu de boules bal nóg leuker maakt!

 

Terug naar boven

jans arnhem restaurant

De PuBi's Welkom Thuis Concert

zondag 7 juli

Jeugdjazzorkest de PuBi's bestaat uit talentvolle muzikanten afkomstig van diverse middelbare scholen uit Arnhem en omgeving. Ieder jaar sluiten zij hun zomerse 'Terschelling Tour' af met een spetterend Welkom Thuis Concert. Dit jaar mogen wij deze gezellige groep muzikanten weer welkom heten in Arnhem. 

Het concert start om 20:45 uur.

 

Terug naar boven

jans arnhem restaurant

LIVE SOUL MUZIEK

28 juli & 1 september

Britt en Roos, bekend van Holland's Got Talent, spelen prachtige soulmuziek tijdens het diner om een unieke beleving aan jouw avond uit bij JANS' toe te voegen. Soulzangeres Britt brengt onder begeleiding van pianiste Roos oude soul-klassieker opnieuw tot leven. Van Etta James tot James Brown maar dan wel met haar eigen sound. Het duo uit Didam heeft er zin in jullie een mooie avond te bezorgen!

Vanaf 17:00 uur

 

Terug naar boven

Reserveer direct

jans arnhem restaurant

JANS' op z'n Frans

5 september

Op donderdag 5 september introduceren we onze Franse avond bij JANS', lekker JANS' op z'n Frans! We gaan genieten van klassiekers uit de Franse keuken onder het genot van gezellige chansons. Er mag natuurlijk gedanst worden tussen de gangen door. En lekkere Franse wijnen uit onze wijnbar mogen dan natuurlijk niet ontbreken. Bienvenue chez les JANS français!

 

Terug naar boven

Reserveer direct

jans arnhem restaurant

SPAANSE AVOND

19 september

¡Hola! Op donderdag 19 september brengt Chef Mathijs ons allemaal in Spaanse sferen tijdens onze Spaanse avond. JANS' con pans laten we maar zeggen 😉. Je geniet van een tafel vol tapas en heerlijke sangría. ¡Qué vida! Trommel je vrienden en familie op en laat je onderdompelen in een avond die doet terugdenken vakantie!

 

Terug naar boven

Reserveer direct

jans arnhem restaurant

BELGISCH WEEKEND

28 & 29 september

Amai maar dat is plezant zeg! Op zondag 29 september treedt Clouseau op bij onze buren van het Musis & Stadstheater. En dat vonden wij een perfecte reden om eens een weekend uitgebreid te gaan genieten van Belgische speciaalbieren en smaakvolle lekkernijen van onze zuiderburen. Tot dan en salutekus!

 

Terug naar boven

Reserveer direct

jans arnhem restaurant

SUPER SUNDAY

13 oktober

In het najaar is het tijd om gezellig samen te komen in ons sfeervolle restaurant. En wat is er dan leuker om dit te doen onder het genot van een scala aan live entertainment! Tijdens deze Super Sunday geniet je van diverse artiesten tijdens jouw feestelijke zondagmiddagborrel. Een perfect afsluiter van jouw weekend. Kies de lekkerste gerechten uit de keuken van Chef Mathijs en blijf gezellig plakken. 

Divers programma vanaf 15:00 uur

 

Terug naar boven

jans arnhem restaurant

WILD WOENSDAG

15 oktober t/m 18 december iedere woensdag

Het najaar staat natuurlijk bekend als wildseizoen, en iedere woensdag in deze periode geven we hier met JANS' onze eigen twist aan! Schuif aan voor smaakvolle wildgerechten gecombineerd met heerlijke wijnen uit onze wijnbar. Tot dan!

 

Terug naar boven

Reserveer direct

jans arnhem restaurant