Café,Restaurant,Foyer,Terras,Café,Restaurant,Foyer,Terras,Café,Restaurant,Foyer,Terras,Café,Restaurant,Foyer,Terras,Café,Restaurant,Foyer,Terras,Café,Restaurant,Foyer,Terras,Café,Restaurant,Foyer,Terras,Café,Restaurant,Foyer,Terras,Café,Restaurant,Foyer,Terras,Café,Restaurant,Foyer,Terras,Café,Restaurant,Foyer,Terras,Café,Restaurant,Foyer,Terras,Café,Restaurant,Foyer,Terras,

Crew wanted 

Werken bij JANS’ is bijzonder. Het begint al bij de mooie locatie van ons restaurant in het centrum van Arnhem, aansluitend aan Musis Sacrum. Een prachtig pand dat herinnert aan een rijk verleden. Eenmaal binnen worden gasten omarmd door een warme en toch eigentijdse sfeer. JANS’ is een toegankelijk restaurant. Wij bezorgen onze gasten een totaalbeleving, waarin oprechte persoonlijke aandacht net zo belangrijk is als de uitstekende kwaliteit van eten en drinken. 

  • JANS’ is 7 dagen per week open voor lunch, borrel en diner.
  • Werken bij JANS’ is onderdeel zijn van die ervaring en die overbrengen aan de gasten.
  • Werken bij JANS’ is deel uitmaken van een dynamisch, enthousiast en professioneel  team in een snel groeiend bedrijf.
  • Werken bij JANS is een unieke ervaring!
jans arnhem restaurant

Medewerker(ster) bediening

Ben je enthousiast, gastvrij en representatief? Dan ben jij de gene die we zoeken om onze gasten een mooi bezoek te laten beleven.

Bekijk de vacature

jans arnhem restaurant

Medewerker Spoelkeuken

Die er voor zorgt dat alles in een vlot tempo ‘blinkt’, zodat jouw collega’s met trots het eten op verzorgde borden kunnen serveren

Bekijk de vacature

jans arnhem restaurant

𝗩𝗮𝗰𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲 𝗭𝗲𝗹𝗳𝘀𝘁𝗮𝗻𝗱𝗶𝗴 𝘄𝗲𝗿𝗸𝗲𝗻𝗱 𝗸𝗼𝗸 (fulltime)

Kun jij onderstaande vragen met een ‘𝑱𝑨’ beantwoorden dan zoeken wij jou: 

  •  Heb je oog voor detail?
  • Ben je stressbestendig?
  • Heb je passie voor jouw vak?
  • En heb je een koksopleiding? 

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bezorgen onze gasten een totaalbeleving, waarin oprechte, persoonlijke aandacht net zo belangrijk is als de uitstekende kwaliteit van eten en drinken. Werken bij JANS’ betekent deel uitmaken van een dynamisch en enthousiast team in een jong, groeiend bedrijf. Kortom: een unieke ervaring!

Interesse? Stuur je CV en motivatie naar info@jans-arnhem.nl t.a.v. Renz Beekman en wie weet voeg jij je binnenkort bij ons JANS’ team.

Bekijk de volledige vacature hier

jans arnhem restaurant